Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
DELSBO IF

Köp digitala bingolotter av Delsbo IF
2020-04-07 14:57
Du kan nu köpa digitala bingolotter av Delsbo IF.

Klicka på länken för att köpa din lott:

Tack för ditt stöd!


Fotboll - Herrar
Vinst!!!
2020-03-25 19:31, Fotboll - Herrar
Resultat 22/3 DM Söderhamn - Delsbo 1-2 (1-1).
Målen : Viktor, Jonatan.

SFF startar matchen bäst, har mkt boll, redan i 7:e minuten tar dom sig skickligt in bakom vår backlinje med straff som följd. Rexin vår mv för dagen väntar dock rutinerat ut straffskytten och räddar. 
Vi tar oss in i matchen eftersom även om dom har mer boll. Viktor dundrar in 1-0 efter 25 min, en riktig "häxpipa" från distans som deras mv inte hinner reagera på. Deras 1-1 kommer 6-7 min innan paus, trots att Sff har mer boll än oss i första halvlek så tycker jag att grabbarna spelar med ett lugn som imponerar. Kul att se . 
I 2:a halvlek är vi det bättre laget, bra försvarsspel, snabba omställningar och mkt löpning utan boll gör att vi skapar flera heta målchanser innan Jonatan rullar in 2-1med ca 10 från slutet. Shamn har ett bra läge i slutskedet men vi skulle stängt matchen tidigare...
Det här var ett steg i rätt riktning för oss, en stark LAGINSATS. 
Vill ändå nämna Rexin som kliver in och ger oss stor trygghet. Viktors mål, lite oväntat 😃 en riktig BOMB . 

Laget : Rexin - Simon, Niklas, Gonok, Larsson - Viktor, An - Johan, Jesper, Joel - Jonatan - Salle, Daniel S, Filip O, Leon, Lars.

Fotboll - Herrar
Välkommen Daniel! DIF:s senaste nyförvärv
2020-03-20 13:34, Fotboll - Herrar
Vi välkomnar vårt senaste nyförvärv Daniel Andersson till Delsbo IF!
Daniel kommer från Färila och har tidigare spelat i bland annat Gefle IF och Ytterhogdal.
Fotboll - Herrar
Förlust !!
2020-03-19 19:07, Fotboll - Herrar
Resultat 14/3 Edsbyn - Delsbo 3-2 (2-1).
Målen : Niklas och Sunk 

Den här träningsmatchen börjar lite trevande, lagen känner på varandra. Niklas har ett bra nickläge efter en hörna, direkt efter gör Vår mv Linus Högbom en grym reflexräddning, då var första kvarten spelad. 2-3 min senare så slår Larsson en frispark på bakre ytan, där Niklas dyker upp och stöter in 1-0. Sista 15 är Byn bättre än oss och vänder till 2-1 innan paus, märkliga mål vi åker på. 
Efter vilan så är dom piggare än oss i 10-12 min, sen höjer vi oss, Sunk gör 2-2 på egen hand i 65:e minuten . 
Dom gör segermålet med 5 min kvar, ser även det lite konstigt ut, innan slutsignalen ljuder så har vi två bra lägen gn An och unge Leon. 
För vår del så laddar vi om, nästa match blir på Söndag mot Shamn i Norrala  

Noterbart: Linus i målet gör en bra debut hos oss. 
Leon Ekengren född - 05!! hoppar in och spelar helt respektlöst, härligt att se. 
Till sist, matchens prestation står SUNK för, sprintar  förbi 3 försvarare och sätter bollen i bortre med en yttersida 😃😃😃

Laget : Linus - Simon  Niklas Gonok Larsson - An Viktor Daniel S - Joel Sunk Daniel A - Filip O Leon Lars 
Årsmötet 29/3 uppskjutet till följd av Coronaviruset!
2020-03-17 18:09
Styrelsen följer de rekommendationer som bland annat Riksidrottsförbundet gått ut med om att begränsa möten, utbildningar mm, som kan riskera att sprida virusinfektionen ytterligare.
Därför har styrelsen i Delsbo IF nu beslutat att skjuta upp årsmötet på obestämd tid.

Fotboll - Herrar
Inställd verksamhet för Utvecklingslaget Herrar, v. 12 & 13
2020-03-16 20:49, Fotboll - Herrar
Naturligtvis så tar vi detta som sker nu på allvar och största respekt.
Vi i U-laget ställer in all träning vecka 12 och vecka 13 och den planerade träningsmatchen flyttar vi framåt i tiden, när vi vet mer.
Skulle någonting ändras så anpassar vi oss efter det såklart.
/Ledarna för Utvecklingslaget i Delsbo IF
SvFF:s beslut, riktlinjer och råd under Corona
2020-03-16 20:41
Uppdaterad: 2020-03-15

Allmänt 

Vi följer beslut, anvisningar och rekommendationer från svenska myndigheter och är beredda att agera utifrån deras riktlinjer. Det sker nya uppdateringar hela tiden och osäkerheten är stor, där nedan beslut, råd och riktlinjer kan komma att ändras snabbt. Vårt fokus i det här läget är att bidra till att minska smittspridningen av coronaviruset. Det är viktigt att hela tiden hålla sig uppdaterad om myndighets beslut, eller Folkhälsomyndighetens rekommendationer, ändras, se https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskyddberedskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/ Vi utgår från rådande läge men har en organisation på plats för att kunna hantera förändringar så snabbt som det är möjligt. 

Förbud mot sammankomster med mer än 500 deltagare, Svenska Cupen, landskamper, m.m. 

Regeringen har efter förslag från Folkhälsomyndigheten beslutat att allmänna sammankomster med över 500 personer förbjuds. Förbudet gäller hela landet och tills vidare. Svensk fotboll ska följa detta beslut. Folkhälsomyndigheten har även har tagit fram information och underlag till arrangörer av evenemang för färre än 500 personer. Bland annat finns en checklista med saker att tänka på för att minska risken att covid-19 sprids, se https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuellautbrott/covid-19/information-till-arrangorer-av-evenemang/ SvFF, SEF och EFD har i samråd beslutat att de kommande matcherna i Svenska Cupen damer och herrar, samt slutspelsmatcherna i Svenska Futsalligan (SFL) herrar och Regionala Futsalligan (RFL) damer kommer att spelas utan publik. Utan publik betyder i de aktuella fallen att funktionärer samt företrädare för myndigheter och media kommer att tillåtas närvara. Frågor kring biljetter köpta till matcherna hanteras av respektive arrangör. Den 13 mars beslutade SvFF, i samråd med SEF och EFD, att i Svenska Cupen skjuta upp herrarnas kvartsfinaler och matcherna i omgång två av damernas gruppspel. Matcherna skjuts upp för att de deltagande föreningarna vill ta ett ansvar för att inte öka smittspridningen i samhället och att man ska ta samma ansvar vad gäller resor och folksamlingar på seniorsidan som på ungdomssidan där helgens matcher i Ligacupen redan är uppskjutna. När matcherna kan spelas går ännu inte att fastställa. Svenska Fotbollförbundet, Svensk Elitfotboll och Elitfotboll Dam följer samhällsutvecklingen och håller kontakten med aktuella föreningar. Svenska Fotbollförbundet Hur starten av det nationella seriespelet kommer att hanteras är ännu inte klart. SvFF, SEF, EFD och föreningarna för dialog kring detta. Regeringens beslut innebär också att landskampen Sverige-Ryssland den 28 mars kommer att spelas utan publik. De som köpt biljett till Sverige-Ryssland får sina pengar tillbaka. Information om hur man går tillväga för att återlösa sin biljett kommer att publiceras i SvFF:s kommunikationskanaler så snart som möjligt. FIFA har den 13 mars 2020 rekommenderat arrangerande förbund att under april och mars skjuta upp internationella matcher. Så snart SvFF haft möjlighet att stämma av med UEFA och berörda motståndarnationer, återkommer vi med besked om vad FIFA:s besked innebär för våra tävlings- och träningslandskamper. 

Övriga matcher i förbundstävlingar 

Tills vidare är utgångspunkten att övriga matcher i förbundstävlingar (i seniorfotboll ner till div.1, dam och div. 3, herr) ska genomföras. Särskild bedömning kan behöva göras för nationella tävlingar där ungdomar deltar och där resande sker, t.ex. Ligacupen. Matcherna bör spelas utan publik, där arrangörerna särskilt ska beakta ansvaret för att minimera smittspridning samt kravet att följa regeringens beslut om förbud mot allmänna sammankomster med mer än 500 deltagare, samt även Folkhälsomyndighetens information till arrangörer av evenemang för färre än 500 personer (se ovan). Utan publik betyder i de aktuella fallen att funktionärer samt företrädare för eter och media kommer att tillåtas närvara. Handhälsning bör undvikas för att motverka smittspridning. 

Matcher i distriktstävlingar och föreningsarrangerade matcher 

När det gäller distriktstävlingar fattas beslut av berört SDF och vid föreningsarrangerade matcher (t.ex. lokala cuper) fattas beslut av resp. arrangör, men SvFF:s rekommendation är att dessa matcher tills vidare ska spelas. Matcherna bör spelas utan publik, där arrangörerna särskilt ska beakta ansvaret för att minimera smittspridning samt kravet att följa regeringens beslut om förbud mot allmänna sammankomster med mer än 500 deltagare samt även Folkhälsomyndighetens information till arrangörer av evenemang för färre än 500 personer (se ovan). Undantag kan göras för anhöriga till spelare (som skjutsar etc.). Tänk också på att inga spelare, ledare m.fl. som uppvisar förkylningssymptom deltar i föreningens aktiviteter eller matcher. Handhälsning bör undvikas för att motverka smittspridning. Förening bör överväga att inte delta i matcher som innebär längre resor inom landet. UD avråder från icke nödvändiga resor till alla länder, se https://www.regeringen.se/udsreseinformation/ud-avrader/utlandsresor--avradan-for-alla-lander/. SvFF:s skarpa rekommendation är därför att föreningar tills vidare ska avstå från utlandsresor. 

Träningsverksamhet 

Sedvanlig fotbollsträningsverksamhet bör, utifrån vad varje förening själv bestämmer, tills vidare kunna genomföras som planerat. Folkhälsomyndigheten har den 13 mars 2020 uttalat att det inte finns anledning Svenska Fotbollförbundet att ställa in t.ex. fotbollsträningar, utan att det tvärtom är viktigt att dessa fysiska aktiviteter fortgår för folkhälsans skull. Det är dock mycket viktigt att att inga spelare, ledare m.fl. som uppvisar förkylningssymptom deltar i träningen. Förening bör löpande hålla sig uppdaterad om Folkhälsomyndigheten kommer med förändrade rekommendationer, se https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/ och beakta Folkhälsomyndigheten information till arrangörer av evenemang för färre än 500 personer, se https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid19/information-till-arrangorer-av-evenemang/ Förening bör överväga att inte delta i matcher som innebär längre resor inom landet. UD avråder från icke nödvändiga resor till alla länder, se https://www.regeringen.se/udsreseinformation/ud-avrader/utlandsresor--avradan-for-alla-lander/. SvFF:s skarpa rekommendation är därför att föreningar tills vidare ska avstå från utlandsresor. 

Övrig förbunds- och föreningsverksamhet (utbildning, årsmöten m.m.) 

Vad gäller övrig förbunds- och föreningsverksamhet – t.ex. årsmöten, utbildningar, konferenser och övriga möten – fattas beslut av berört förbund och förening. SvFF:s skarpa rekommendation är att möten, som inte är nödvändiga för att verksamheten ska kunna fortgå, ska skjutas upp eller hållas via video- eller telefonkonferens samt att man beaktar Folkhälsomyndigheten information till arrangörer av evenemang för färre än 500 personer, se https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskyddberedskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/information-till-arrangorer-av-evenemang/ Detta gäller även årsmöten, där rådande extraordinära situation motiverar avsteg från vad som är reglerat i förbunds och förenings stadgar, se mer på RF:s hemsida https://www.rf.se/coronavirusetochidrottsrorelsen/vanligafragoromcoronavirusochidrott/ 

Frågor kring dessa riktlinjer 

Varje förbund och förening har att själv förhålla sig till och fatta beslut utifrån rådande situation, där dessa riktlinjer ger vägledning. Om det finns frågor kring distriktstävlingar, vänligen kontakta ert disktriktsförbund. För frågor kring förbundstävlingar och SvFF:s verksamhet, kontakta ansvarig avdelning hos SvFF. 
Fotboll - Ungdom
Fotbollsträning för tjejer födda 2011-2012, start 15/3
2020-03-03 10:21, Fotboll - Ungdom
Nu kör vi igång med fotbollsträning för tjejer som är sugna att spela fotboll och som är födda 2011 och 2012.
OBS! ändrat datum! Vi startar Söndagen den 15 mars kl. 15.45 - 17.00 i Dellbohallen (konstgräs) på Delsbo IP.
Träningarna kommer att vara varje söndag i fortsättningen denna tid t.o.m. den 3 maj.
Välkomna!

Nyheter från vår verksamhet
Fotboll - Herrar, 25/03 19:31 
Fotboll - Herrar, 20/03 13:34 
Fotboll - Herrar, 19/03 19:07 
Fotboll - Herrar, 12/03 16:04 
 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer
SPORTLEVERANTÖR 2016 2020
STÖTTA DELSBO IF
FACEBOOK & TWITTER