SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
DELSBO IF

Bli medlem i Delsbo IF
Individuell medlemsavgift

Den individuella medlemsavgiften kostar 250 kr och för pensionärer (fyllda 65 år) är medlemsavgiften 200 kr (Fastställt på årsmöte 2019).


Familjekort

Ett familjekort i Delsbo IF kostar 600 kr och gäller då alla som bor på samma adress förutom följande undantag: Om det finns en aktiv i familjen som under kalenderåret fyller 15 år eller är äldre än 15 år måste denne lösa individuell medlemsavgift.


Så här gör du om du vill bli medlem

Alternativ 1: Fyll i formuläret i menyn som heter "Medlemskap formulär". Då skickas en faktura ut till dig automatiskt. Alternativ 2: Kontakta Delsbo IF kansli på telefon: 0653-16520 eller e-post: delsbo.if@telia.com Alternativ 3: Betala in medlemsavgiften/familjekortet direkt till Delsbo IF:s bankgiro nr: 5739-0783. OBS! Viktigt vid inbetalningen är att ange namn och personnummer. Om inbetalningen gäller ett familjekort måste namn och personnummer på alla som ska ingå i kortet anges.


Aktivitetsavgift - Fotboll

År 2006 infördes en aktivitetsavgift i Delsbo IF Fotboll. Den gäller alla aktiva spelare.

Följande avgifter gäller:

0-12 år: 100 kr

13 - 17 år: 250 kr

18 år och äldre: 350 kr


För att spela och träna i Delsbo IF är medlemskap ett villkor. När medlemsavgiften är betald omfattas den aktive av RF:s kollektiva försäkringar. Läs mer: http://www.folksam.se/idrott/index.htm

 

 
Guldsponsorer
Silversponsorer
SPORTLEVERANTÖR 2021
STÖTTA DELSBO IF
FACEBOOK & TWITTER