Vinnare 2017 blev Team Zidan, som även försvarade sin titel från förra året..

NYÅRSCUPEN 2017
2016-11-28 11:58

Lördagen den 30 december fortsätter nyårstraditionen i Dellbohallen. En fotbollsturnering för alla som är 15 år och uppåt.

Samla dina arbetskollegor, kompisgäng, gamla lagkompisar och gör det här till en rolig fotbollsfest!

Anmälningsavgift: 1000 kr/lag där 700 kr går till framtida tillbyggnader av konstgräshallen och 300 kr går till omkostnader för cupen.

Anmälan görs till Per Berglöf senast onsdagen den 27/12. Betalning kan göras på plats.

Frågor och ytterligare information: Delsbo IF Kansli 0653-165 20, Per Berglöf 073-501 77 43.

Regler

·  Matchtid: 15 minuter. Max antal lag: 16 st. Första matchen startar ca. 09.00.

·  Antal spelare på plan: Målvakt + 4 utespelare. Lagen får bestå av 6-12 spelare (max 10 per match), varav max 3 licensierade med undantag för rena flick/damlag.

·  Flick & damlag får 5 st. bonusstraffar inför varje match, dock ej mot mixade lag då det tillämpas 2 straffar. Mixade lag får 2 bonusstraffar mot rena herrlag. Mixade lag= två dam/flickspelare på planen samtidigt.

·  Tar bollen i takarmaturen sker inspark från sidlinjen av icke felande lag.

·  Inkast = inspark från sidlinjen.

·  Vid utvisning får ersättare sättas in efter 5 minuter, utvisad spelare får ej spela i nästkommande match.

·  Gruppspelet avgörs genom i tur och ordning poäng, målskillnad flest gjorda mål, inbördes möten. Skulle detta inte avgöra tillämpas straffar.

·  Vid oavgjort resultat i slutspelet tillämpas 5 st. straffar/lag, därefter sudden straffar.

·  Segrande lag i varje match står för domare i följande match.

·   I övrigt gäller SvFF:s regler för 7-manna fotboll.

Vandringspokal till segrande lag, samt medaljer till finallagen.