SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
DELSBO IF

Skriv i gästboken
Gästbok
Rune Westberg
2017-12-23 19:19
Nu tar vi sikte mot 3an och 5an 2019!
Robert Backman
2017-12-23 19:15
En mycket bra Silly season av DIF herrar 2017!!! Fem nya spelare har ritat på för DIF, som de ser ut just nu har ingen lämnat för någon ny förening. Kim Flodberg målvakt senaste klubbadress Tallåsen. An Groth tillbaka i DIF efter några säsonger i Strand. Filip Paulsson efter ett år i Strand. Gonok Saenchai åter också tillbaka efter några säsonger i Strand. Joel Stillmark från Iggesund. Nu tar sportgruppen med en supernöjd Sportchef Rune Westberg julledigt och vi önskar alla God Jul och Gott Nytt år!! Två seniorlag i seriespel även 2018 (div 4 och 6), helt fantastiskt tänker jag!!
2017-03-29 11:33
Till GunnarH. Vi har varit lite okunniga i hur vi lägger in resultat för våra matcher. Nu har vi fått en liten snabbkurs i detta, så nu ligger resultaten på plats! Mvh. Kjell Svang
Gunnar H
2017-03-18 22:17
Under fliken "Matcher" finns både "Kommande matcher" och "Spelade matcher", men varför lägger ni inte in resultaten på de spelade, det är ju av högsta intresse. En som väntar på detta.
Boski
2016-12-27 17:29
Vill bara skicka en stort lycka till inför nästa års säsong och hoppas på härlig fotboll på Delsbo IP och att all ledare kan känna sig lyckliga över sina insatser när säsongen är över. Till er alla ett riktigt GOTT NYTT FOTBOLLS ÅR. Jag skickar samtidigt en tanken till Kjell Lisths familj och till all oss som fick äran att dela många minnen med honom på fotbollsplanen.
Petter Jonsnäs
2016-12-18 17:55
Hej alla vänner. Är det någon som vet om det finns is på rinken på IP? Hoppas alla runt och i Delsbo har det bra så här i juletider! Mvh Petter
Robert Backman
2016-11-16 22:04
2017 har vi nu igen två seniorlag anmälda till seriespel, div 4 och div 7, det var några år sen. Vi kan idag presenter fyra nya spelare som ritat på för Delsbo IF säsongen 2017, Lucien Mumbere målvakt som även kan spela som utespelare från Strands U18/19, Grace Kambale från Strands U18/19, Oskar Svang tillbaka från Forsa och Jesper Karlsson vår emenente tränare som har bestämt sig för att snöra på sig skorna och även agera ute på planen ( personligen ser jag väldigt fram emot detta då Jesper har meriter som spelare från DIV 1).
Mattias
2016-09-25 15:48
Div3 damer. Delsbo-Norrala 5-0 ( 3-0) En bra match av hela laget idag. 5-0 kunde varit det dubbla efter 90 minuter. Totalt överlägsna på alla positioner idag. Ändå står man på sidan och har synpunkter på många saker. Vilket säger mycket om detta lag. Vi kommer 3:a i serien 6 poäng efter Edsbyn som vi vinner mot med 5-1 på höstomgången. Några plumpar under säsongen som gör att vi inte kan vara med riktigt uppe i toppen och slåss. All heder åt tjejerna som kämpat på under säsongen med mycket folk borta och några som slutat men som ställt upp när det fattats folk.. Ska även passa på och tacka Ljusdal att vi fått varit ned och tränat med deras Div1 lag. Oftast i matcherna har vi fått med deras bänkspelare. Måste säga att vi ledare är imponerade av er tjejer.
Bella
2016-09-17 09:45
Dagens div 3 match mot Arbrå blir inställd. De får inte ihop lag och tvingas tyvärr lämna W.O. Eftersom serien ska vara färdigspelad nästa helg å de redan har en uppskjuten match som ska spelas imorgon finns inte utrymme att få till ett annat speldatum.
Supporter
2016-09-11 15:37
Oj oj oj vilken match av herrlaget mot Ljusne! Så jäkla kul! Synd att inte fler hade letat sig till Delsbo IP en sån här dag nu när herrlaget spelar en sån bra här fotboll.Grabbarna spelade långa stunder ut serieledarna. Laget tog nu sin nionde !!!! raka seger. STORT GRATTIS GRABBAR! KLASS!
Bella
2016-09-11 15:18
Idag blev det tre nya poäng. Vinst borta mot Mohed med 0-2 (0-1) Vi gör en riktigt bra match idag. Vi som för matchen å har ett rejält spelövertag genom hela matchen. Trots de är de inte ofarliga. De skapar ett par heta lägen i första men Alva är på tå å svarar för ett par svettiga räddningar. Vi fick till lite detaljer i spelet, bla stod vi upp mycket bättre å fick med hela laget i pressen, tog för oss mer i situationerna och vårdade bollen. De resulterade i tre poäng och en matchbild där mohed fick försvara sig i 90 min. Alla får en stor ok stämpel i rumpan idag å ett extra plus till Alva, Hannah W, Elin F å Jajja.. Målen: 0-1 Alicia och 0-2 Carro..
Bella
2016-09-05 12:25
Damlaget säljer newbody om någon är intresserad å vill köpa. Bara att ta kontakt med någon av spelarna..
Mattias
2016-09-04 20:21
Delsbo-Bergsjö div 3 dam 8-1 (4-1) Möter ett Bergsjö som gjort bra resultat på slutet. Det såg vi inte mycket av idag. Vi gör 1-0 efter 3 min då Anna efter en hörna får en kanonträff ribba in. Sedan lite si och så med spelet men ingen fara på taket. Vi äger boll och något mål till ramlar in före paus. Deras mål kommer till på att vi står på hälarna och kollar på när Bergsjö spelaren får stå och måtta in skottet från 25 meter. Sedan dagens prestation när Malin tar fart från mittlinjen och löper igenom hela Bergsjös försvar?? ( vart tog dom vägen) men helt själv med målvakten gör hon inget misstag. 4-1 i halvtid var i underkant. Andra halvlek ganska lik första med spel på en planhalva. Vi för matchen totalt. Med mer skärpa så hade det blivit tvåsiffrigt idag. Svårt att klaga på nåt idag. Målen idag: Carro 2,Angelina 2, Malva 1, Anna 1, Agnes 1 och Malin 1. Alla får beröm med extra plus till Nora i försvaret och till Jossan som gör sin första match i år.
Bella
2016-08-29 15:06
Forts. Plus till Alicia som gör ett hästjobb på mitten å ett extra plus till den vikarierande målvakten Lina Walther. Hon kunde inte göra så mycket på målen, men styrde å ställde där bak å får göra ett par räddningar oxå. Nu lägger vi den här matchen bakom oss å siktar in oss på träning med Ljusdal på tisdag, träning hemma på torsdag å match på söndag mot Bergsjö.
Bella
2016-08-29 15:05
Matchen igår mot Kilafors slutade med en 2-1 (1-1) förlust. Vi tog ledningen redan efter tre min då Carro höll sig framme å stötte in en målvaktsretur. Vi trummar på å skapar lägen för att utöka ledningen. Men efter 35 min tappar vi bollen när vi är på väg fram och åker på en omställning där vi inte hinner med och 1-1 är ett faktum. Vi blir försiktig å tappar boll alldeles för enkelt och i fel lägen. Andra halvlek börjar vi bra å tar för oss igen å känns som vi ska göra nästa mål. Men eftersom tappar vi initiativet, blir ängsliga å bollen studsar ifrån oss. 2-1 kommer i mitten av halvleken. Sista kvarten trycker vi på för en kvittering men utan resultat. Tyvärr verkar vi ha svårt på konstgräs i år samtidigt som den här förlusten är ett resultat av höstens låga träningsnärvaro. Det positiva är att vi skapar målchanser ändå, å att vi reder ut de flesta misstagen vi gör utan att de blir någon farlighet. Plus till Alicia som gör ett hästjobb på mitten å ett extra plus till den vik
Supporter
2016-08-20 11:02
Härlig match av herrlaget igår mot Norrala IF, 1-2 (0-1)! Sjätte raka segern visar att Jesper är på rätt väg med grabbarna! Grattis!
Mattias
2016-08-11 22:23
Ro med bollen lnom laget. Hursomhelst vinner vi och alla ska ha beröm för att vi inte viker ner oss. Bäst idag Bea och Alicia som sprang nåt makalöst idag ( kanske nån meter längre än Conny när han var aktiv ). Även Carro ska ha ett stort plus. Försöker och försöker och till slut ger det frukt. Det är nog många blåmärken på den kroppen efter att mött denna 5- backslinje.
Mattias Karlsson
2016-08-11 22:16
Div3 dam. Näsviken- Delsbo 1-2 (1-0) Börjar matchen helt ok. De spelar med en otroligt låg backlinje vilket gör att vi har svårt att komma igenom . Vi äger mycket boll och när vi slarvar i passningarna så sticker Näsviken upp och hotar. Det är just på detta de gör sitt mål. Vi pratar i halvtid att vi måste vinna duellerna 1 mot 1 och när vi gör det så har vi chanser för att kunna göra målen. Det är svårt att hitta nycklar för att lirka upp 8-9 st i försvar. De spelar tufft vilket Carro får erfara då de screenar henna varje gång hon ska göra löpningar. Vi trummar på och tror på att vi vänder detta. Och när Carro äntligen kommer igenom så får vi äntligen 1-1. Sedan följer vi matchplanen och när Malin löper fint på ett instick och frispelar Carro framför mål så har vi äntligen 1-2. De flyttar nu fram folk för kvittering men vi rider ut stormen och vinner otroligt rättvist. Tror att vi har 65 % bollinnehav idag men spelar så otroligt svårt och stressigt att vi inte får någon ro m
Bella
2016-08-09 22:40
Forts dif-edsbyn.. Som helhet en bra match av alla spelare, där vi skapar väldigt mycket och för spelet större delen av matchen mot serieledarna. Extra plus till Alva, Amanda H och Maya. Ny match på torsdag borta mot niken.
Bella
2016-08-09 22:38
Div 3 Damer Dif- Edsbyn 5-1 (1-1) Laget: Alva- Alma (Elin P 45), Amanda H, Nora, Elin F- Maya (Bea 70)- Sanna, Hannah W (Agnes 75) Alicia, Jenny (Malva 45)- Carro (Jenny 73) En match som vi börjar riktigt bra, får ett tidigt mål genom Sanna. Men efter de börjar vi ta lite enkelt på uppgiften å blir försiktiga i närkampsspelet och slår bort mängder med bollar. Ändå skapar vi målchanser för att göra både två, tre å fyra mål. Går till halvtidsvila med 1-1. I andra ändrar vi om lite och lyckas flyttar upp spelet, vi för spelet å tycker inte de skapar så väldigt mycket. Carro är framme å hugger på en målvaktsretur och slår in 2-1. Vi börjar åter igen bli lite försiktig, men innan de hinner skapa allt för mycket trycker Maya in 3-1 å luften går ur edsbyspelarna. Vi fortsätter å trumma på, Carro gör sitt andra och vårat fjärde, sen stänger Agnes matchen med en rykare i nättaket med matchen sista spark. Som helhet en bra match av alla spelare, där vi skapar väldigt mycket och för spelet st
Mattias
2016-08-01 23:55
Dam div.3 Ljusne - Delsbo 2-2. Bäst idag i Delsbo Hanna Olsson. Vill även berömma Alma för hennes andra halvlek.
Mattias
2016-08-01 23:49
Dam div.3 Ljusne- Delsbo 2-2 (2-0). Möter ett bra Ljusne idag och tyvärr är vi lite för långt ifrån från start och de kan göra både 1-0 och 2-0 under första kvarten. Vi håller ställningarna resten av halvleken. Vi ändrar om i laget inför andra och det är nu ett helt annat lag ute på banan. Vi rullar boll och när Hanna Olsson springer igenom hela Ljusnes försvar och gör 1-2 har vi tro på att vi fixar det här. Vi fortsätter att spela runt och nu får Ljusne knappt låna bollen. Sedan gör deras målvakt illa sig och det blir ett avbrott och detta gör oss lite avvaktande när spelet återupptas. Det blir nu ställningskrig och på en kontring från oss i den 80 min så lyckas Moa komma runt på vänsterkanten och slår ett inlägg som går igenom hela försvaret och där dyker Jenny upp och lägger behärskat in 2-2. Sista 10 blir det ett par chanser åt vardera håll men 2-2 står sig och det är ett rättvist resultat i mina ögon. Stort tack till Jennie i mål som hoppar in mellan stolparna med kort varsel.
Robert Backman
2016-07-27 22:17
Jag har en hälsningar från Rune Westberg. 1. Vi stänger inga dörrar för ev fler nyförvärv, Nog för att truppen ser bra ut men de var ju det här med Guldkorn....
Robert Backman
2016-07-27 22:09
Delsbo IF förstärker spelartruppen! Filip Paulsson är klar för spel med oss i höst. Han kommer närmast från spel med Strands IF i DIV 3. Välkommen tillbaka till Delsbo IF Filip.
Supporter
2016-07-27 16:04
Tack Robert för informationen runt Delsbo herrlag.Kul att läsa om att det händer bra saker i föreningen!! Fortsätt gärna med info. Vore även kul om twitterkontot för A-laget användes när laget spelar, likt övriga föreningar i Hälsingland.
Robert Backman
2016-07-25 23:18
Lördag 30/7 klockan 15.00 spelar Herrarna träningsmatch på Delsbo IP. De möter Film SK som är i Delsbo på träningsläger denna helg, Film tränas för övrigt av mig Robert Backman :).
Robert Backman
2016-07-25 23:11
Jag fick frågan häromdagen om det var någon ny spelare på gång till oss inför höstsäsongen? Svaret var då med all sannolikhet NEJ men nu har saker och ting ändrat sig... mer information kommer denna vecka när allt bli helt klart....
Robert Backman
2016-07-25 22:54
Information från Herrlaget. Det är nu helt klart att Lucas Dullaghan spelar med oss även i höst, åtminstone fram tills hans skolgång börjar i september. Thomas Jonsnäs den gamle Delsboprofilen har lovat att spela med oss om det skulle behövas nu i höst.
Mattias
2016-06-16 23:36
Forts. Vi kommer dit med ett lag som med krämpor och sjukdomar genomför en bra match. Vill plussa idag för Elin i mål som gör ett par viktiga räddningar. Alma som spelar vänsterback och gör mål. Malin äger mittfältet idag och gör som hon vill. Härligt med 3 poäng. vila och rehaba nu tjejer så vi har en trupp tills Tisdagsmatchen.
Mattias Karlsson
2016-06-16 23:23
Dam div3. Arbrå - Delsbo 2-5 (0-1) en match vi äger från första stund och dominerar hela matchen. Har stort bollinnehav idag men har svårt att hitta den där sista gnistan att få dit bollen. Vi gör 0-1 efter hörna där Nora kommer på första stolpen och smackar dit den med pannan. Sedan har vi mycket boll men skapar inga jättechanser i första. Pratar i halvlek om att komma till skott på distans då regnet kom och det blev mycket halt på banan. Det går någon minut och vi gör ett misstag och vips så är en arbråspelare ren och så är det 1-1. Vi trummar på och vi gör 2-1 och 3-1av Alma och matchens gigant Malin. Arbrå gör 2-3 på hörna och det blir nerv igen. Men då kommer skyttedrottningen Carro 2 mål och och vi kan andas ut med 3 härliga poäng.
Mattias
2016-06-12 21:55
( Forts) Elin P våra ytterbackar. Vi har ett mittfält som sliter i 90 min och gör det svårt för Mohed då vi ligger rätt och ställer om. Tycker att vi i andra halvlek mer eller mindre spelar så bra som vi kan och Mohed blir trötta.Sedan har vi matchens behållning och det är Carro som gör våra mål idag med bra assistans av de ute på planen. Hyllar kollektivet i dag och det är så roligt att stå på sidan och se att vi gör allt vi pratar om innan och under match. En stolt tränare som skriver dessa rader idag. Tack tjejer. / Mattias
Mattias Karlsson
2016-06-12 21:47
Div3.Dam. Delsbo- Mohed 3-2 (0-1) Möter ett obesegrat Mohed med många spelare från Div1 ifjol. De startar starkt och det är på fasta situationer de hotar oss på. Spelmässigt så håller vi absolut jämna steg med de i första halvlek. Inför andra halvlek så pratar vi om att fortsätta att spela vårt spel och att ha fokus på det vi gör ute på plan. Efter 2 min får Mohed en hörna och vips så står det 0-2. Sedan kommer en replik 5 min efter och Malin tar sig loss på mitten och spelar fram Carro så hon kan lägga in 1-2. 5 min senare står det 3-2 till oss då Carro gjort två mål till + att vi även hade några lägen till under denna period. Sjukt... Hursomhelst så tar vi över i andra halvlek och vi har bra många lägen att stänga matchen men det blir en slutforcering av Mohed och det är nu man ser hur värdefull vissa är i sitt sätt att agera ute planen. Tänker mest på Frida som offrar sig med sitt huvudspel och Malin likaså. Fantastiskt. Alla ska ha beröm idag och många +++ för Alicia och Eli
Mattias Karlsson
2016-06-05 10:54
Vinst 1-6 (0-2) mot Bergsjö. Sköna 3 poäng idag. Ingen jättematch från vår sida på en svårspelad plan. Vi har mycket boll men spelar alldeles för svårt och kort i vårt passningsspel vilket gör att vi tappar boll på fel ställen och det är väl de gångerna Bergsjö ens är över på vår planhalva och kan hota.En rolig grej idag är att vår högerback som varit förkyld under en längre tid och även är det nu smyger med i ett anfall i den 76 min och smäller in 0-5 med en precis bredsida stolpe in( Elin Persson). Med bättre skärpa och passningsspel hade det kunna bli många mål idag.Alla spelar idag och jag vill plussa för Moa Björk och Lina Walther som gör en riktigt bra match.Då vi inför match hade problem med att få ihop folk kallade vi även in den unga 44 åriga Anna ifall att vi behövde avlastning. Men efter ett par skador så spelade hon ca 55 min.Målskyttar idag Malva 2st , Moa 2 st, Malin 1 st och Elin P 1 st.
2016-05-29 20:40
(forts) Ett extra plus till Nora å de tre centrala på mitten, Bea, Alicia å Malin. Mål idag: Systrarna Andersson, Carro å Malva 2 mål var, Malin 1 å Julia 1. Laget idag: Elin E- Elin P, Nora, Lina, Terese- Bea, Alicia, Malin- Malva, Carro, Moa- Alma, Hanna F, Ida, Sofie, Emma, Julia
Bella
2016-05-29 20:37
Vinst idag med 6-3 mot Kilafors (1-1) Vi börjar trevande å försiktigt, blir lite tillbakapressade och de gånger vi får bollen agerar vi krampaktigt. Men ju längre halvleken går så tar vi tag i spelet, pressar dem högt upp, blir mer aggressiv å skapar ett par riktigt bra chanser. Till slut spräcker Malin nollan och de börjar se riktigt bra ut. Men två min innan halvtid slappnar vi av lite för mycket och är inte alls på tå när de kvitterar. Andra halvlek inleds med mål i var å varannat anfall. Vi gör 2-1, de kvitterar på straff, sen gör vi 3-2 anfallet efter. Vi fortsätter trumma på å gör ett par till mål innan de reducerar. Sen får vi sista ordet med 6-3 målet. Ett steg framåt igen, där alla gör en BRA insats, men finns ändå mer å hämta hos de här duktiga tjejerna. Mer aggressivitet å beslutsamhet så är de inte många som slår oss på fingrarna. Kul att vi får speltid på alla trots sex avbytare å ingen faller ur ramen när de kommer in. Ett extra plus till Nora å de tre centrala på mit
Bella
2016-05-20 23:30
Självförtroendet är på väg tillbaka!! Alla förtjänar ett extra plus ikväll. Så här spelade vi: Elin E- Lina, Nora, Frida, Terese- Maya, Agnes, Bea- Jenny, Carro, Elin F- Elin P, Malva, Hanna F, Hannah W och Malin.
Belka
2016-05-20 23:26
Div 3 Dam. Säsongens första trepoängare! Ikväll blev de tre sköna pinnar borta mot Järvsö. Vi startade matchen bra, med en energi å vilja som saknades sist. Vi skapade chanser å hade även en i mål som tyvärr blev bortdömd. Därför kom deras 1-0 som en blixt från klar himmel. Men vi fortsätter å trumma på, de ger utdelning och vi går till halvtid med en 2-1 ledning. I andra börjar vi lite för försiktigt å blir tillbakapressade. Men när Jenny nickar in 3-1 så känns de som vi tar tag i matchen igen. De lyckas reducera till 3-2, vi blir lite ängslig men tycker ändå att vi löser det hela väldigt bra. Ändå får de göra 3-3. Tio min kvar får vi en straff när de rycker i Carro som är på väg att skära in mot mål. Hon tar själv straffen å sätter slutresultatet 4-3. Carro gör två mål och Jenny två.. 👍 Roligt å se en härlig inställning å vilja hos tjejerna. Vi får även ordning på spelet å har några fina sekvenser under matchen när vi både spelar oss ur press å även bygger fina anfall. S
Mattias
2016-05-14 11:10
Div3 dam. Delsbo-Näsviken 0-4 Inte så mycket att orda om. Vi kommer helt enkelt inte upp i den nivå som behövs för att klara av Näsviken idag. De vill vinna denna match och gör det bra. Det är bara att blicka framåt och så tar vi 3 poäng i nästa match.
Bella
2016-05-11 07:50
Forts. Nu får vi ta ut den här förlusten på Näsviken när de gästar Delsbo IP på fredag.
Bella
2016-05-11 07:46
Div 3 Dam Edsbyn-Delsbo 2-0 (0-0) Laget: Alva- Lina, Nora, Frida, Terese- Maya, Agnes. Hannah W- Alma, Malva, Carro Bea, Hanna F, Moa, Elin P Det blev förlust mot seriefavoriterna igår, 2-0 (0-0) En match som hade chanser åt båda håll. Vi har både friläge och en boll inne i första halvlek. Tyvärr ser inte domaren att bollen studsar en halvmeter innanför linjen på Mayas frispark som går via ribban ner innanför linjen å ut. Men men, så är de ibland. 1-0 kommer på en av de få tillfällen vi inte är på tårna och 2-0 på en kontring när vi pressar på för en kvittering, det blir även matchens sista spark. Vi gör en betydligt bättre match än sist. Det är en helt annan fart, aggressivitet och vilja. Vi är där hela tiden och stör, stressar dem till enkla misstag. Så trots 0 poäng får vi ta med oss ganska mycket från den här matchen. Vill ge alla ett extra plus, Alva gör de jättebra i hennes första match med oss. Känns bra att vi även får speltid på alla. Nu får vi ta ut den här förlusten
Supporter
2016-05-06 12:23
Vore kul med lite referat för respektive dam o herrlag från matcherna! Både dam och herr har ju dessutom twitterkonton, för liverapporter från matcherna, men som tyvärr inte används...
Gunnar Holmgren
2016-05-02 18:36
Varför inte flagga för er nya fina Hemsida i annonserna för kommande hemmamatcher i fotboll. Jag misstänker att det är rätt så många som inte känner till den nya adressen.
Pia Ewers
2013-10-29 09:32
Vilken fin hemsida!

 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer
SPORTLEVERANTÖR 2021
STÖTTA DELSBO IF
FACEBOOK & TWITTER